MOJE SLUŽBY

      DŮM

Kuchyňské nože, 

Řeznické nože,

Sekáčky na maso,

Mlýnky na maso,

Nůžky na maso,

Krejčovské nůžky

a další nástroje.

     DÍLNA

Pilové kotouče,

Vidiové kotouče,

Pilové řetězy,  

Ruční pily, 

Hoblovací nože, 

Vrtáky, 

Dláta 

a jiné nástroje.

 ZAHRADA

Zahradnické nůžky, 

Nože do sekačky, 

Nože do křovinořezu, 

Plotostřihy,

Sekery 

a ostatní nástroje.

    OPRAVY

Po domluvě opravím ulomené špičky nožů, zuby v ostří, rozleštím a vyčistím i zašlé ostří tak, že Váš nástroj bude opět vypadat jako nový.

TYPY BROUŠENÍ

Standardně ostré

Tento typ broušení je vhodný pro běžné nože nebo levnější nože z měkčích materiálů. Po nabroušení bude nástroj dokonale ostrý, ale ostří nebude rozleštěno. 

Profi ostré

Tento typ je vhodný pro dražší nože z kvalitních materiálů. Zejména pro náročné zákazníky, kteří od svého nástroje vyžadují opravdu precizní ostří (řeznické nože, hoblové nože aj.). Profesionální typ broušení tedy vyžaduje další jemnější brusné úkony a leštění. Pro to je pracnější a zabere více času.

PŘÍJEM ZAKÁZEK OSOBNĚ

Nástroje k nabroušení přijímám na adrese Kojetín 32, Petrovicepodrobnosti a mapa  ZDE ).

Zakázky odbavuji do 48 hodin, nebo dle osobní domluvy.

Ti z Vás, kteří nemají cestu kolem, mohou využít partnerských sběrných míst, jejichž seznam najdete níže.

SBĚRNÁ MÍSTA

Své nástroje k nabroušení mi můžete zanechat na níže uvedených adresách, které fungují jako partnerská sběrná místa:

    Milevsko

Domácí potřeby Marie Mikšovská

Masarykova 179

399 01   Milevsko

Tel.: +420 382 521 363 

* POZOR: Odebírají pouze nůžky, nože a drobné nástroje do domácnosti *

Pondělí - Pátek 8:00 - 17:00

Sobota: 8:00 - 11:00

Neděle: Zavřeno

   Milevsko

LoGuSpoj Martin Prášek

Nádražní 874

399 01 Milevsko

Tel.: +420 773 675 781  


Pondělí - Pátek 7:00 - 16:00

Sobota: 8:00 - 11:00

Neděle: Zavřeno

   Milevsko

Zahradnictví VLASTA

Masarykova 281

399 01 Milevsko

Tel.: +420 775 887 537 



Pondělí - Pátek 8:00 - 16:30

Sobota: 8:00 - 11:00

Neděle: Zavřeno

   Sedlčany

Připravujeme